søndag 5. juli 2009

4.Juli

I går var det Fourth of July, Independence Day, men det var på langt nær noe 17.mai stemning. Folk samles og griller på formiddagen og så går alle for å se på fyrverkeriet på kvelden.
Vi tok en rolig dag med basenget på sjømannskirken, før vi spiste en bedre middag på Texas Roadhouse. De kunne virkelig lage biff og bakt potet, det var nydelig!
På kvelden dro vi til Eleanor Tinsley Park for å se fyrverkeriet. I parken var det selvfølgelig mye som skjedde, både for liten og stor.


Før fyrverkeriet startet skulle man i god amerikansk ånd takke alle sponsorer som hadde bidratt. For de som tror "har man sett et fyrverkeri har man sett alle" så er det definitivt ikke riktig. Det hele startet akkurat som en rakettoppskytning: "Houston we are good to go. 10-9-8...2-1 take off". Etter noen minutter stoppet fyrverkeriet og over høytalerne fikk vi servert "one small step for a man, but one giant leap for mankind". Etter dette gikk det slag i slag i nesten 25 min. All fyrverkeri satt sammen til musikk. Sinnsykt stilig. Bloggen tillater ikke å laste opp mer enn 100MB film så klippet under er ganske kort, men gir forhåpentligvis et inntrykk.


Ingen kommentarer: