torsdag 3. september 2009

Las Vegas

Siste kvelden i Houston var turen kommet til å ta farvell til alle kjente. Nora og Ginny har vi hengt mye med denne sommeren så vi måtte ta farvell bilde.

Meg, Nora og Espen
Meg, Nora og Espen


Fra Houston reiste jeg til Las Vegas. Bookent inn på et hostel første kvelden og ble kjent med mye folk. Fant ut at det i ukedagene faktisk er rimeligere å bo på hotell enn på hostel så jeg booket meg inn på et hotel langs the Strip, hovedgaten i Las Vegas. Langs the Strip har de alle mulige hoteller du kan tenke deg. Bellagio fra filmen "Oceans 11" ligger også her og har et fantastisk vannfontene-show utenfor hotellet.
Luxor - Egyptisk inspirert
New York New York - Frihetsstatuen utenfor og en berg og dalbane som går gjennom hotellet

I Las Vegas finner du selvfølgelig en haug med plasser der folk kan gifte seg. De hadde også et wedding chapel på hotellet jeg bodde på.
Etter man er gift er det vanlig å ta et bryllupsbilde under Las Vegas mest berrømte skilt som sier "Welcome to Las Vegas".
Etter du har sett ett kasino, så har du sett dem alle. En av dagene dro jeg på dagstur til Grand Canyon. Grand Canyon ligger ca 5 timer unna Las Vegas og deles av veien kjører du på gamle route 66.
Grand Canyon var fantastisk. Skulle ønske jeg hadde anledning til å bli lenger. Neste gang vil jeg gjerne overnatte og oppleve solnedgange og oppgang som vistnok skal være helt utrolig flott.

1 kommentar:

John sa...

Very unique blog.
Fantastic pictures. Wow...

I like your blog.

Please visit:
http://truly-paradise.blogspot.com

Keep blogging.
Have a great time.