mandag 10. august 2009

San Antonio

I helgen dro vi fire stykker på tur til San Antonio. Hotellprisene var mye dyrere her enn i Austin og New Orlean, så vi leide oss inn på et godt gammeldags motell som lå rimelig sentralt.


Gjennom sentrum renner det en elv og langs elven er det mange koselige små restauranter og barer. Det er også mulig å ta en liten båttur noe vi gjorde en kveld.

Har desverre ikke så mange bilder fra San Antonio siden jeg måtte på legebesøk og fikk konstatert en tidlig stadie av lungebetennelse, så jeg måtte holde sengen og må gå på antibiotika resten av uken.

The Alamo - No.1 tourist attraction in Texas

Riverwalk på dagtid

Små broer over elven gjør det enkelt enda mer idyllisk

På søndag dro vi til SeaWorld. Her hadde de alt av shows; Sel, delfin, spekkhogger, i tilegg til vannland og fornøyelsespark. Det var også mulig å mate selene og delfinene med forrhåndskjøpte "matbrett" fylt med fisk. Det overrasket meg at det ikke var påbud å vaske hendene før man matet dyrene for å hindre at dyrene blir syke. Det var heller ingen kontroll på at det faktisk var fisk man kastet ned til dyrene og ikke noe annet.

Mating av sel

Bildet under viser en fontene fylt med vann fra aircondition anlegget til SeaWorld. Det er rimelig mye vann som blir fjernet fra luften før den kjøles ned og brukes inne.


Shamu er SeaWorld sin største stjerne, og har sitt eget show flere ganger om dagen. Det er imidlertid ikke bare én spekkhogger som opptrer, men flere, så hvem som er Shamu er vanskelig å si, de ser jo helt like ut... Vi satt forresten på rad to, så når tre spekkhoggere slår med halene samtidig kan du forestille deg at vi ble kliss blaut. Klarte heldigvis å redde kameraet:)


Spekkhogger salto

Ingen kommentarer: