onsdag 5. august 2009

En av de beste helgene i Houston!

Forrige helg var trolig en av de beste om ikke den beste her i Houston. Fredag dro vi en gjeng til Miller Outdoor Theatre for å se Shakespeare's "Twelfth Night". Det var veldig hyggelig å se et utendørs teaterstykke, selv om det var rimelig varmt den kvelden.

Fra venstre: Henrik, Ida, Andi og meg. Peter fikk æren av å være fotograf

Shakespeare's "Twelfth Night"

Lørdag flyttet vi på nytt inn i nye leil. Denne gangen var det på grunn av at studentene som kommer tilbake fra sommerferie skal flytte inn på Rice Graduate Appartments. Vi bor nå på The Promenade, et skikkelig lukksus sted.

Bassenget vårt

Endelig fikk vi en leil med møbler, et skikkelig kjøkken og TV. Se bildene under av leil våre.

Stuen vår


Stort kjøkken

På lørdags kvelden dro vi for å se soccer, Houston Dynamos vs D.C United. En tradisjon her i USA er 'tailgating' før kamper, dvs å møte opp på parkeringsplassen utenfor stadion 2-3 timer før kampen for å grille og drikke øl. En hyggelig sosial greie før kampen starter.

'Tailgating' på parkeringsplassen

Espen, meg og Nora fra jobben

Houston Dynamos vant 4-3 så det var stor stemning hos de nesten 25.000 tilskuerne. Fikk forresten vite at Houston Dynamos har vunnet ligaen de siste 2 årene, og at laget bare har eksistert i 4 år. Før det het laget noe annet og spilte i en annen by. Men som alt annet her i USA, har du penger kan du kjøpe det du vil og flytte et lag fra en by til en annen og omdøpe laget.

Straffesparket som sørget for hjemmeseier


Søndag var vi invitert til Andi sitt lakehouse. Hun er fra Texas og jobber med Ida, og hadde lyst at vi kom og besøkte hytten deres ved Lake Conroe. Elven er menneskeskapt og ble bygget på 70 tallet som en alternativ vannforsyning til Houston.

Utsikt over Lake Conroe


Der fikk vi prøvd wakeboard og tubing. Familien inviterte oss på grilling og før vi dro hjem så vi en film i deres private kinosal. Vi hadde en meget bra dag for å si det sånn! :-) Midtstill


Henrik har full roen


Andi og Holly

Tubing

Bak f.v: Halil, Ida, Henrik, Espen, Caroline, Andi, Stian og Haakon
Forran: Holly, Beth og Aasmund

1 kommentar:

Virginia Clair sa...

Wowsa! That's a really, really good weekend. you win! :)