lørdag 13. juni 2009

Første helg i Houston

På fredag arrangerte vi grillfest for alle studentene som skal ta det samme faget som oss på Rice. En liten tur innom Walmart så var alt det nødvendige handlet inn på et blunk. Helt genial butikk! Det var en kjempehyggelig kveld. Mye god mat og drikke og godt selskap. På det meste var vi kanskje 40 personer på plassen bak der vi bor.

Vi har klaget en del på forholdene der vi bor, og endelig har Gründerskolen innsett at de må flytte oss til et bedre sted. Det er i tillegg ekstremt urettferdig at standarden ikke er lik på de ulike Gründerskole-destinasjonene. Nå har vi flyttet til like utenfor campus, til Graduate Apartments. Nå har vi egne rom og kan lage mat dersom vi ønsker det, noe vi ikke hadde på Jones college.

Tenkte å vise litt before and after pictures av standarden. Først noen bilder fra Jones college hvor vi har bodd den første uken.
To personer på hvert rom

Et lite kjøleskap på deling

Et bad fra 1952

I Graduate Apartments er det fire personer som deler 2 bad. Det bor fremdeles en del studenter i leil komplekset slik at vi har blitt splittet som gruppe. Jeg bor nå med to fra gründerskolen samt en asiat. "Kina mannen", som vi kaller ham, har nok aldri hørt om å vaske og gjøre reint etter seg, for han fortalte at han ikke hadde vasket på 1 år!! Sitat: "Så lenge det er rydding er det jo reint". De som har flyttet ut fra rommene våret har heller ikke vasket etter seg, så det har vi klaget på. Forhåpentligvis kommer det et rengjøringsbyrå i morgen for å gjøre reint i leil. Ellers er selve leil komplekset kjempe fint, noe bildene under viser.

Inngangen til leil komplekset

Kjøkkenet
Soverommet

Etter at vi hadde flyttet inn, dro vi til Galleria, USAs 7.største kjøpesenter. På kvelden dro vi ut for å prøve utelivet i Houston. Karina (en norsk student som nettopp er ferdig med masteren på Rice) tok oss med til en av de bedre utestedene i midtown.

I dag (søndag) har vi vært i Houston Zoo som ligger et steinkast unna universitetet. Det viste seg at det var gratis inngang for alle Rice studenter, så her er det store sjanser for at vi tar turen flere ganger, men da på morningen eller på kvelden. Midt på dagen var det nemlig 37 °C og alle dyrene holder seg for det meste i ro.

1 kommentar:

Anonym sa...

Veldig bra blogg, og artig å følge med på hva som skjer. SA