onsdag 1. juli 2009

Austin

I helgen var nesten hele gjengen i Austin. Meg og to andre bestemte oss for å dra på fredag etter jobb for å få mest ut av helgen, mens de andre ikke kom før på lørdags morgen. Da det var fult på hostellet vi hadde planlagt å bo på fikk vi et tips om et tidligere Bed&Breakfast sted vi kunne overnatte. Det viste seg at det var hjemme hos en privat kar, se bilde under. Han bode der alene sammen med hunden sin og leide ut to av rommene i huset. Vi leide et rom med 3 senger for $ 20,- per pers (samme som det hadde blitt på hostelet).

Husker desverre ikke navnet på karen vi bodde hos
Vi bodde i dette huset. Ser ut som en rønne, men det var veldig koselig.
Amerikanske postkasser

Første kvelden i Austin traff vi et amerikansk ektepar i slutten av 20årene som spurte om vi tre hadde lyst å bli med å spille Shuffleboard. Shuffleboard er en miniversjon av curling for å si det enkelt. To spillere står på hver side av bordet (en fra hvert lag) og sender pucker etter tur over en bordplate dekket med "sandpulver". Den spilleren som får pucken sin(e) lengst over på den andre siden uten at den faller utenfor bordet vinner. Førstemann til 21 poeng. Dette var et spill vi ble hektet på og vi spilte trolig i nesten 2 og en halv time. Dette er et spill utestedene hjemme burde skaffe seg!
Foran Shuffleboardet med en puck i handen

Dette var helgen Michael Jackson døde, noe som gjenspeilte seg overalt hvor vi gikk, til og med på gaten der jeg tok dette bilde.

Lørdagen, da de andre kom, sjekket alle inn på på Radisson Hotel Austin som lå like ved siden av flaggermusbroen (se vide under). På dagtid reiste noen av oss til Allens Boots der jeg kjøpte meg cowboy hatt til $ 60,-. Rimelig fornøyd med den!

Cecilia, meg og Mette prøver cowboy hatter

På kvelden spiste vi middag på hotellet der vi samtidig hadde utsikt direkte mot Bat Bridge. Dette er en av de store turistattraksjonene i Austin. Nærmere 2 millioner flaggermus holder til under en av byens broer og kommer frem i det solen går ned. Filmen under skal gi et inntrykk over hvor mange flaggermus det var under broen.


Før vi dro fra Austin dro vi innom Barton Springs, en naturlig vannkilde som holder ca 20°C. Ettersom vi var der en søndag krydde det med folk som badet og solte seg. Med 40°C i skyggen var det deilig å kunne kjøle seg ned i vannet.
Barton Springs

På veien hjem stoppet vi et sted som heter Bastrop. Det var en liten by med gamle hus lik dem du ser på gamle cowboyfilmer. Det var selvfølgelig viktig å ta bilder med den nye cowboyhatten min utenfor noen av husene i Bastrop.

Mandag var vi invitert på buffet hos det norske konsulatet her i Houston. Veldig hyggelig å treffe "Consul General of Norway" Lasse Seim som var fra Bergen. Bilde under viser hele Gründerskoleklassen for Houston 2009.

Ingen kommentarer: